ZomerZondagen 2011

12 – 19 - 26 juni en 3 – 10 juli
Gratis programma in Het Park bij de Euromast


ZomerZondagen-sfeerfoto-Jaap-ReedijkFoto Jaap Reedijk

Groene oase
Nog 4 dagen te gaan en dan is het zover…. vijf zondagen relaxed genieten in het mooiste park van Rotterdam! Op de 12 editie van dit kleinschalige pareltje in de Rotterdamse festivalzomer kan iedereen weer een prachtprogramma meemaken met warmbloedige muziek, verrassende theateracts, en natuurlijk knutselworkshops voor de kinderen. Het Park bij de Euromast is het decor waarin alles zich afspeelt, een groene oase waar je ontsnapt aan de hectiek van de stad en lekker onderuit kan in het gras.

Oog en oor wil wat...
Alles over de artiesten, filmpjes, foto’s en praktische informatie vindt je op www.zomerzondagen.nl. Zit je op facebook of twitter? Meld je aan als vriend van de ZomerZondagen, je bent snel op de hoogte van de laatste weetjes en weet welke vrienden je in Het Park kan ontmoeten!

...maar je smaakpapillen ook!
Dit jaar absoluut geen probleem wanneer je geen zin hebt in gesjouw met een picknickmand: geniet van huisgemaakte hapjes, drankjes en culinaire verrassingen van onze Camion de Comida Camaron en Italiaanse ijsjes van Bleij.
 
Help het festival!
In deze voor cultuur moeilijke tijden kon het niet uitblijven: hulp aan het festival is vanaf nu onontbeerlijk, lees op Help het festival hoe je dat kunt doen. We zouden de ZomerZondagen niet zijn wanneer we daar niet een leuke draai aan zouden geven!
Door uitgaansmagazine NL10 zijn we opnieuw genomineerd voor de Gouden Grasspriet, de verkiezing van het leukste kleinschalige festival in Rotterdam. Het gaat om het aantal stemmen, dus vraag iedereen om je heen mee te doen en stem via www.goudengrasspriet.com.

Annie M G Schmidt wist het al
Het liedje ‘Op een mooie Pinksterdag’ van Annie M.G. Schmidt gaat helemaal op voor aanstaande zondag 12 juni:  Kom ‘in het Parkie kuieren in de zon’ en genieten van de eerste Pinkster-ZomerZondag!
Stuur deze nieuwsbrief via de link onderaan door om vrienden en familie uit te nodigen, tot zondag!