Fay loves ZomerZondagen

Fay LovskyZon, zomers, zalig, dat was de derde ZomerZondag. Hier Fay Lovsky aan het woord die ’s avonds na haar optreden met de mannen van Ocobar de volgende e-mail naar de organisatie stuurde:
“Wat was het fijn daar! Zo'n mooi podium met Hawiiaanse bloemenslingers, zo'n supergezellige sfeer, weergaloos. Snel op Facebook wat gezet. Nogmaals zeer veel dank voor de uitnodiging!”

Maar ook van bezoekers krijgen we veel positieve reacties, we pikken er twee uit:
“Onze complimenten voor het grootse begin van dit jaar....wat was dat genieten! Ik hoop dat ondanks alle bezuinigingen dit geweldige evenement gewoon door kan blijven gaan want hier komen toch echt de leukste mensen op het leukste plekje van Rotterdam”
en
“Word ook fan van de Zomerzondagen in Rotterdam. Dit superleuke initiatief moet blijven. De sfeer is relaxt, het programma zeer artistiek en als de weergoden meewerken, kan je zondag niet meer stuk!!"

Ook fan?
Wanneer je ook zo enthousiast bent, sluit je dan aan op onze nieuwe Facebookpagina en geniet na met de fantastische sfeerfoto’s van Jaap Reedijk. Uiteraard vragen we je dan ook op de zondagen zelf als sponsor een gulle gift te doen in de vogelkooien die op diverse plekken op ’t veld staan, en op de ZomerZondagen te stemmen als leukste kleinschalige festival van de Rotterdamse zomer via Gouden Grasspriet.

Zwemspullen mee!
Hieronder zie je het programma voor aankomende zondag 3 juli. Neem je zwempak of –broek mee, want een ritje met de Vespaqua door het Park doe je maar once in a lifetime!