Een koe in je bad!

Rij je lekker rond in de badkuip van Vespaqua, komt onze fris geschoren en gewassen koe Helena 105 een slok water drinken: twee unieke ervaringen die deze kids hun leven lang niet meer vergeten!! De 4e ZomerZondag kan bij ons niet meer stuk, bekijk het fotoverslag van Jaap Reedijk of reacties en filmpjes op Facebook.

IMG_1144-1

Nog één te gaan?
Aanstaande zondag alweer de laatste ZomerZondag. Hoe de toekomst eruitziet na de forse bezuinigingen die in de cultuursector gaan plaatsvinden is ook voor ons koffiedik kijken. Elk gratis festival broedt op ideeën om jullie als bezoeker je steentje bij te laten dragen. Als fan van de ZomerZondagen kan je ervoor zorgen dat we dit jaar in ieder geval positief kunnen afsluiten: koop de unieke ZomerZondagen-ansichtkaarten in het park of bestel ze via de website. En als bedrijf of vereniging bestel je zoveel sets als je kunt uitdelen onder leden of werknemers, van 10 tot 100 of meer! Het mes snijdt aan twee kanten: je organisatie helpt het festival en iedereen heeft vrolijke vakantiekaarten in huis!

Heb je vrienden, kennissen of familie die net als jij op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen, stuur deze mail dan door en vraag hen zich aan te melden voor de nieuwsbrief via de website, zodat zoveel mogelijk bezoekers straks weten waar ze aan toe zijn. Hieronder zie je het programma voor aankomende zondag 10 juli. Want wat er ook in de toekomst gebeurt, we gaan dansend en lachend afsluiten!!