En weer mooi weer!

Bende-17-juni 515

Bij de klusworkshop van B-E-N-D-E is afgelopen ZomerZondag elk stukje hout gerecycled tot krukje, speelgoed, tafeltje, vogelhuisje of wat ieder maar verzon. Echt alles is op dus nieuw materiaal is welkom! Weet je een bouwplaats of aannemer die enthousiast is over hergebruik van afvalmateriaal? Laat het ons weten, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chapeau-Magique-1 250Vouwen!
Aan de enorme hoeveelheid gevouwen papieren hoeden die er op de wereld rondlopen van Chapeau Magique zijn er weer 220 (!) toegevoegd; in alle vormen en maten zag je ze in het park rondlopen. Fotograaf Jaap Reedijk laat ze hier  zien.

Aanraders voor ZomerZondag 24 juni
Komende zondag wordt een plezante Belgische dag: uit Gent komt het kleinste maar fijnste cafeetje dat je je maar kunt indenken, ga daar zeker een pintje pakken!
De Vlaamse accordeonist Tuur Florizoone speelt in de Nederlandse concertzalen met trompettist Eric Vloeimans. Op deze ZomerZondag presenteert hij, in samenwerking met North Sea Round Town, zijn eigen ensemble Tricycle, ‘zo schone muziek’!!

Praktische tips:

  • Alles over het festival kun je vinden op www.zomerzondagen.nl dus ook hoe je ons kunt helpen;
  • Nog één keer de tip wanneer je niet anders dan met de auto kunt komen: op zondag gratis parkeren op de Müllerpier (Lloydkwartier) en de G.J. de Jonghweg, beiden op loopafstand van het park;
  • Vorig jaar overstelpten jullie ons met complimenten, dat blijft voor ons natuurlijk leuk om te horen, dus zet je reactie in het gastenboek of op Facebook.