Vetmesten dat paard

ZOMERZONDAGEN01-Bas-Czerwinski
foto bas Czerwinski

Zoals jullie via Facebook, Twitter of in de extra nieuwsbrief konden lezen: afgelopen zondag 24 juni hebben we onze ZomerZondag moeten annuleren vanwege het slechte weer en de barre weersvoorspellingen voor de rest van de dag. Een zompig koud park past natuurlijk niet bij een ZomerZondag.
Veel bezoekers vragen of het programma nu doorgeschoven wordt naar een andere zondag, maar dat gaat helaas niet: voor de komende zondagen hebben we andere acts gecontracteerd. Wel proberen we het Kleinste Café uit Gent alsnog op 8 juli in te voegen, kunnen jullie daar hopelijk toch nog je pintje pakken.

Extra workshop voor kids
BOEKIEBOEKIElogo1 250Deze komende ZomerZondag een extra workshop van het leukste kindertijdschrift, Boekie Boekie! BoekieBoekie is voor iedereen die van lezen, schrijven en tekenen houdt. Kom zondag langs en doe mee met het BoekieBoekie schrijf- en tekenatelier en verstuur je vurigste wens met een ballon in de wind! En leeswormen opgelet: je kunt van twee tot vijf uur onbeperkt je leeshonger bij BoekieBoekie stillen. Lees zoveel als je kunt. Wie verbetert het record boekenverslinden? WIJ of JIJ? Er is beperkte plek dus meld je snel aan wanneer je arriveert in het park, Boekie Boekie is te vinden naast ons winkeltje. Meer weten? Volg boekie-boekie.nl

Gastenboek
Vorige keer vroegen we jullie een reactie achter te laten in ons gastenboek. Dat bleek door technische problemen op de site niet te lukken, sorry! Alles werkt weer zoals het hoort dus laat alsnog weten wat je aan ons kwijt wilt, we kunnen wel een fijn complimentje gebruiken!

Vetmesten dat paard
Hieronder zien jullie het programma voor aankomende zondag, ‘allemaal komûh’!
En dat het na zo’n gemiste zondag extra belangrijk is ons ‘spaarpaard’ vet te mesten begrijpen jullie natuurlijk wel…