ZomerZon..?..dagen

zomerzondag-8-7-2012-6186-50-515

Wat een 13e editie! Twee zondagen zoals ze horen met veel bezoekers dansend in het gras, één zondag geannuleerd vanwege te slecht weer en twee zondagen met een klein maar fijn publiek dat zich niet door een bui of onweer laat afschrikken.
Wil je nagenieten of zien wat je gemist hebt, bekijk dan eens op je gemak de geweldige foto’s van Jaap Reedijk die als geen ander de sfeer van het festival weet vast te leggen.
En natuurlijk bedanken we alle artiesten, medewerkers, leveranciers, subsidiënten en ons publiek voor hoe dan ook een onvergetelijk seizoen!

Wat doen we in 2013?
zomerzondag-1-7-2012-web-foto-jaap-reedijk-6101-250De sfeer was weer optimaal, maar financieel moeten we een gevoelige tik incasseren. Dat kan niet anders wanneer je voor een deel afhankelijk bent van inkomsten op de dagen zelf. Na de zomervakantie willen we je daarom in een enquete een aantal vragen stellen die betrekking hebben op de toekomst. Vraag vrienden en familie zich te abonneren op de nieuwsbrief zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken, aanmelden kan hier.

Zomer in Augustus
De zomer is natuurlijk nog lang niet ten einde, dus wil je nu alvast iets moois plannen voor augustus, kijk dan naar het programma van Villa Augustus in Dordrecht waar organisator Antoinette van Hattem bij betrokken is. Ook daar mooie concerten, bijzondere ontmoetingen en genieten van alle goeie dingen van het leven: lekkernijen en cultuur, voedsel voor lijf en geest!
We wensen iedereen een goeie zomer en hopelijk tot 2013!!