Que fiesta!

Le Due e Un Quarto
Reactie van publiek op Le Due e Un Quarto

We hopen voor jou dat je er bij was afgelopen zondag, anders heb je namelijk wel een heel erg fijn feestje gemist. Bezoeker Marcel plaatste in ons gastenboek de volgende reactie, dan hoor je het eens van een ander:
Wat hebben wij genoten; sfeervol, dynamisch, gezellige respectvolle sfeer, HEERLIJK. Bedankt aan alle mensen die hier aan meewerken! KLASSE!
Graag gedaan Marcel, en dank voor het compliment!

Vakantiestemming
Wanneer je in een zuidelijke-vakantiestemming wilt komen, moet je aanstaande zondag zeker komen! Onder leiding van gitarist Edsart Udo de Haes bijt ‘Nederflamenco’, de crème de la crème in flamencospel, -zang en –dans, het spits af op ons podium. De groep was één van de toppers tijdens de flamencobiënnale afgelopen januari. Bekijk en beluister wat de kenners er over vertellen. Zorg dat je op tijd komt!

Vakantievoorproefje
Om de vakantiesfeer af te maken maakt onze Camion de Camarón aanstaande zondag opnieuw een grote paella volgens het onovertroffen recept van ‘Tia Elisa’, lekkerder krijg je ‘m in Nederland niet! Daar drink je natuurlijk een huisgemaakte sangria bij. Afgelopen zondag waren beide uitverkocht, dus wil je zeker zijn van je ración en aperitivo, bestel dan via telefoonnummer 010 – 4775436.

Vader- of verjaardag?
Natuurlijk kunnen alle kids aanstaande zondag iets tofs maken voor hun vader. Wat dacht je van een stoere stoel bij de houtwerkplaats van B-E-N-D-E?
En wil je je verjaardag tijdens een ZomerZondag vieren? Welkom, wij hebben het feestprogramma al voor je geregeld en zijn je uiteraard dankbaar voor de bijdrage in onze collectebus, waar je het festival dan op trakteert...(hint :-). En dat geldt natuurlijk voor iedereen die bijdraagt, je weet: zonder kunnen we niet!

Hieronder het internationale programma van de komende zondag: Nieuw-Zeeland, Nederland, Spanje en Zuid Amerika komen samen onder de Euromast!
Nodig je vrienden en familie uit, stuur hen deze nieuwsbrief door en like ons op Facebook, waar je ook je eigen foto’s en filmpjes kunt delen.