Grande finale

Time-Machine-16-juni-Ries-van-Wendel-de-Joode
Een ‘life changing’ ervaring bij ‘De Stijle, Want...”. Foto Ries van Wendel de Joode

Een superzondag was het, de 4e ZomerZondag. “I had such a good time” liet Fraser Hooper ons weten, en die bezorgde hij ons ook! De gelukkigen die Time Machine van ‘de Stijle, Want...’ bezochten delen voor altijd een tijdloos geheim. Opvallend blijft wat een divers publiek we trekken en hoe relaxed en enthousiast jullie met elkaar zo’n zondagmiddag meemaken, een compliment voor jullie!

Pretty Looks Ries van Wendel de Joode• Foto Ries van Wendel de JoodeTime flies
We gaan alweer naar de laatste zondag toe van deze 2013 editie, ‘time flies when you’re having fun!’ Een oproep aan alle kinderen: neem alle instrumentjes mee die je op de afgelopen zondagen hebt gemaakt want Harm Goslink wordt jullie dirigent voor een grande finale! Hij laat eerst zien en horen wat je allemaal op zelfgemaakte instrumenten kunt spelen en eindigt met een muziekstuk waar jullie allemaal aan mee doen!

Kijk je ogen uit
We tarten de weergoden met een extra act: laat jezelf op de foto zetten met je ‘pretty looks’. Je kijkt even door de ogen van een ander en werpt een verrassende blik op jezelf. Daarmee heb je thuis een herinnering aan de ZomerZondagen om de rest van het jaar op te teren.

Haring en voorspelling
Aanstaande zondag verkopen we naast onze tapas ook lekkere nieuwe haringen. En eet je die vis nou in regen of zon? Wij kunnen er geen pijl meer op trekken, onze weer-app voorspelt een zonnetje en een wolkje en wat druppels. Wat moet je daar nou mee? Wij zeggen: komen! Want wij garanderen een geweldig programma waarbij we dansend met de Balcony Players afsluiten. Zie het hele programma van 23 juni hieronder.

En natuurlijk nodig je weer je vrienden en familie uit, stuurt hen deze nieuwsbrief door en like je ons op Facebook, tot zondag!