Kleedjes uitkloppen en dansschoenen aan

zomerzondag-sfeerfoto-3-jaap-reedijk-8877
ZomerZondag in de zon, foto Jaap Reedijk

Aanstaande zondag starten we met ons eerste ZomerZondagen-feestje en de weersvoorspellingen zijn goed! Dus klop dat kleedje voor op het gras maar uit en kom dansen en sjansen in Het Park.

1-juni-Mrs-Hips-Simone-Roerade-2-Diana-MonkhorstTot 20.00 uur
We gaan deze jubileumeditie door tot maar liefst 20.00 uur; elke zondag zijn er drie concerten. Op 1 juni spelen we een Rotterdamse muzikale thuiswedstrijd met Music Matters winnares Neda Boin en souldiva Mrs Hips die in haar begeleidingsband een groovy hammondorgel opstelt, lekkerrrrr! Aan het eind van de dag brengt Around Brazil je in de juiste zwoele sfeer voor de aanloop naar het WK in Brazilië.

Mrs Hips, foto Diana Monkhorst

Volop theater
Heb je vorig jaar Fraser Hooper gezien, die man met die enorme boxhandschoenen? Geweldig was-ie! Dit keer komt hij met een klein badeendje dat in een bloedstollende act van een ladder duikt, dus zorg dat je vooraan zit. En dan rijdt er ook nog een aap op een fiets rond, Mono the Monkey, die wil je echt niet missen.

Lekker eten in de avondzon
Dit jaar hoef je niet naar huis om te koken, want ter afsluiting bestel je een heerlijke maaltijd. Wat dacht je van pikante groente met tofu of rendang, een kruidige Indonesische rundvleesschotel? Wil je met een grote groep eten of zeker weten geen ‘hond in de pot’ vinden, dan is het handig te reserveren. Dat kan nu al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de dag zelf bij onze Camion de Camaron.
Over eten gesproken: op het festivalterrein mag je niet barbecueën, hier lees je alle do’s en don'ts van de locatie.

Hieronder zie je het gehele programma van 1 juni. Nodig vrienden en familie uit door ze deze nieuwsbrief door te sturen. Like ons op Facebook voor foto’s, filmpjes en het laatste nieuws. Tot zondag!