Een superstart!

Mrs Hips 1

• Mrs Hips shakes her booty, foto Jaap Reedijk

Een betere start van onze jubileumeditie hadden we ons niet kunnen wensen! Echt alles werkte mee op de eerste ZomerZondag: prachtig weer, gepassioneerde artiesten en rond de 4000 bezoekers die samen een fantastisch sfeertje bouwden. Beelden zeggen meer dan woorden, dus kijk hier naar de foto’s van Jaap Reedijk die het programma en de bezoekers als geen ander weet vast te leggen.

Op een mooie Pinksterdag
Gaat het de komende zondag ook zo mooi worden? De voorspellingen varieerden al van felle buien en bliksem tot 27 graden in de zon. Na 15 jaar hebben wij geleerd dat je pas op zondag beslist wat je mee neemt naar het park, een parasol of paraplu. Wij zorgen hoe dan ook voor een geweldig programma, met artiesten uit Nederland, België en Spanje. Hieronder lees je er alles over en klik je door naar muziekfragmenten en fimpjes.

Schone SimoneCadeautje
Elke zondag ontvangt onze ‘Schone Simone’ natuurlijk graag je cadeautje aan het festival, want alleen met jouw financiële bijdrage is dit jubileumjaar mogelijk. Dus bedenk wat de dag je waard was en maak ons blij! En natuurlijk koop je lekkere huisgemaakte ijsjes van Bleij, koffie en thee van de Smaakbus en tapas en drankjes van Camaron. Je verwent jezelf en draagt ook zó bij aan het festival, zo snijdt het mes zelfs aan twee kanten. (foto van Schone Simone hiernaast)

Uitnodigen, volgen en delen
“Het met afstand leukste (zomer)festival in Rotterdam”, dat zijn natuurlijk complimentjes die we graag horen. Wil je meer lezen of filmpjes zien van bezoekers? Like ons dan op Facebook en deel ook je ervaringen en ideeën met ons. En natuurlijk vraag je al je vrienden en familie weer mee. Tot zondag!