Alle ZomerZondagen

Alle-zondagen-Klieder-en-Klodder-2011 14.00 – 17.00 uur
Klieder & Klodder workshops voor kids
Natuurlijk genieten kinderen op de ZomerZondagen van de voorstellingen en de muziek, want waar dans je anders met je vader, moeder, opa of oma lekker in het gras? Maar het festival heeft voor hen ook een speciaal programma. Onder de enthousiaste leiding van de creatieve meiden van Klieder en Klodder wordt recyclemateriaal omgetoverd tot kleine kunstwerkjes of pimpen de kinderen zich tot artiest.

Car van Cas

14.00 – 18.00 uur
Car van Cas
De Car van Cas trekt over het veld voor een grabbel, een grol, een goed gesprek of een geintje, elke zondag anders maar hoe dan ook een feestje! Bij Cas kun je ook terecht voor een souvenir of de serie ansichtkaarten van illustratoren Dorine de Vos, Djanko, Harriet van Reek & Geerten Ten Bosch, dichters Jan Oudenaarden en Rien Vroegindeweij, fotografen Ries van Wendel de Joode en Jaap Reedijk. Zij hebben ieder een zomerse ansichtkaart gemaakt voor de ZomerZondagen. Door het kopen van een souvenir of de serie unieke kaarten ondersteunt u het festival. En een gulle gift kan natuurlijk altijd!
 
13.30 – 18.30 uur
Hapje en drankje
Alle-zondagen-CamaronVoor temperament op de tong kun je dit jaar terecht bij onze Camion de Comida Camaron. Zij zorgen voor heerlijke sangria, wijn, bier, fris en tapas. www.camaron.nu.
ijsjes-Bleij

Afkoelen kan met huisgemaakte Italiaanse ijsjes van Bleij, te koop bij de ijsrijders van Katendrecht.

Okidoki’s
En elke ZomerZondag zorgt een vaste groep ‘okidoki’ medewerkers er voor dat alles voor en achter de schermen soepel verloopt: presentatrice Carola Janssen introduceert alle artiesten en acts met veel plezier, Marc Kossman zorgt voor perfect geluid, Indra Bhattoe en Suzanne Houkes verwennen artiesten en medewerkers met lekker eten, Ab Karoumi en Eduard von Lindheim sjouwen en bouwen, Erik Lindenburg maakt de nieuwsbrief op en houdt de website bij. Zonder hun hulp en enthousiasme geen ZomerZondagen!!