ZomerZondag 26 juni, 13.00 – 19.00 uur

1-salsadansen-met-Leticia-y-su-Rumbadama

Salsadansen in het gras - Foto: Jaap Reedijk

De laatste ZomerZondag?
Misschien is dit de allerlaatste editie van de ZomerZondagen. Veel van jullie zullen het Antoinette van Hattem, die het festival organiseert, afgelopen zondag hebben horen vertellen.

Het is elk jaar moeilijker om het festival financieel rond te krijgen. Het wisselvallige zomerweer (daar kan helaas niemand iets aan doen) en het grote festivalaanbod in de Rotterdamse weekends hebben grote invloed op het aantal bezoekers en daarmee de inkomsten.

Een hek om het veld waarmee je betaalde entree gecontroleerd in de hand hebt vindt Antoinette geen optie. Het is niet alleen kostbaar om elke zondag op te zetten en af te breken, het doet ook afbreuk aan de sfeer van het festival.

Wat zou wel helpen? De kosten omlaag is één optie. Dat zou kunnen als er bijvoorbeeld vaste voorzieningen in het park kwamen zoals toiletten, een opslagruimte grenzend aan het festivalterrein en vaste aansluitpunten voor stroom en water.

De andere mogelijkheid is de inkomsten omhoog brengen, via het vrijwillig betalen van entree en donaties van extra geldschieters. Bij deze een oproep aan alle bedrijven en fondsen die zich aangesproken voelen dit Rotterdamse festival te behouden: neem contact op! Onze ANBI-status maakt het fiscaal aantrekkelijk.

De toekomst is dus onzeker. Antoinette wil graag verder, maar dan met een financieel gezonde basis. We houden je zeker op de hoogte via onze nieuwsbrief. Lees ook het persbericht dat op 21 juni naar buiten is gebracht. 


Schud je heupen los en gebruik je fantasie
2-Guixot-de-8We vieren in ieder geval nog één ZomerZondag met een uitgebreid programma. We starten op het podium met groovende soul en jazz van the one and only Mrs Hips alias Simone Roerade, muziek waarop iedereen zijn ‘hips’ kan losschudden op de grasdansvloer. Op het veld gebruik je je fantasie en behendigheid bij onze vrienden van Guixot de 8. Zij nemen uit Catalonië hun fantastische installaties mee die lijken op oude volksspelen maar duizendmaal inventiever én leuker zijn!

Guixot de 8 - Foto: Jaap Reedijk


Afsluiten met een feest!
3-Cilia-schminktKinderen laten zich verrassen door wilde dieren uit het struikgewas, of maken bij Klieder en Klodder een magisch bellenblaaspotje. We sluiten af met ‘Musica Vagabunda’ van de achtkoppige band Zorita, een feest met een snufje melancholie... Hier is het volledige programma van 26 juni na te lezen.

Cilia schminkt - Foto: Jaap Reedijk

4-Groepsfoto-ZZ-2016
Het vaste ‘okidoki’team dat op de zondagen zelf alles mogelijk maakt. Bijna iedereen staat erop: behalve de vrijwilligers die op het moment van de foto op ‘hun post’ waren, de webmaster lag net even met een biertje in het gras, de vormgever als altijd stand-by achter zijn scherm en Cilia aan het schminken. Alle okidoki’s enorm veel dank en een dikke zoen van Antoinette!! - Foto: Dick Frederiks

Doen!

 • Betaal € 2,= of meer bij één van de drie toegangspaden, het moge duidelijk zijn dat we dat goed kunnen gebruiken.
 • Stuur deze nieuwsbrief door naar vrienden en familie, nodig ze uit voor de laatste ZomerZondag!
 • Like ons op Facebook voor oproepen en bijzonderheden.  

 

Einde in zicht voor ZomerZondagen in deze vorm

Rotterdam, 21 juni 2016 - De ZomerZondagen zijn in hun huidige vorm niet voort te zetten. Dit maakte de organisatie afgelopen zondag, de derde ZomerZondag, bekend. Volgens organisator Antoinette van Hattem is het elk jaar moeilijker om het festival financieel rond te krijgen. “Met een smalle financiële basis, wisselvallig zomerweer en steeds meer festivalconcurrentie is de opzet in deze vorm te risicovol.”

Het Rotterdamse festival in het Park bij de Euromast speelde zich de afgelopen 17 jaar steevast af op vijf of zes zondagen in de late lente of vroege zomer. Het programma combineert live muziek uit alle windstreken, eigenzinnige theatervoorstellingen en theatrale acts voor alle leeftijden en knutselworkshops voor kinderen. Met het Park bij de Euromast als decor is een sfeer gecreëerd die op een zonnige zondag zo’n 2000 bezoekers trekt. De reacties variëren van “een fantastische gemoedelijke sfeer”, “van jong tot oud, iedereen is welkom” tot “een geweldig en altijd weer verrassend programma”. Volgens Antoinette zijn dat precies de uitgangspunten die het programma ambieert. “Met muziek en theater een ontmoetingsplek creëren en bezoekers met elkaar verbinden, daar ga ik voor”.

De organisatie heeft altijd kunnen rekenen op steun van Rotterdam Festivals (namens de gemeente Rotterdam) en een aantal culturele fondsen. Sinds de bezuinigingen op cultuur in 2011 moet echter elk festival, groot of klein, meer en meer eigen inkomsten genereren. Antoinette van Hattem: “De opzet van losse zondagen betekent elke zondag opbouwen en afbreken, de gehuurde materialen tussentijds opslaan, en dat brengt meer kosten met zich mee dan bij een één- of tweedaags festival.” Bovendien heeft het wisselvallige weer én de toenemende festivalconcurrentie grote invloed op het aantal bezoekers en daarmee op de (vrijwillige) bijdragen van het publiek en de horecaomzet.

Of het festival in 2017 definitief niet doorgaat is nog niet bekend. “Als er een bredere financiële basis was, zou ik het wel aandurven”, zegt Antoinette. “Maar het aandeel ‘eigen’ inkomsten op onze begroting is nu te groot en daarmee de organisatie te riskant. Ik wil ook geen hek om het veld met verplichte entree en beveiligers. Dat is niet alleen te kostbaar, maar het doet vooral volkomen afbreuk aan het uitgangspunt en de sfeer.

26 juni is voorlopig de laatste ZomerZondag. Wie op de hoogte gehouden wil worden kan zich via de website inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. Ook is daar het programma voor aanstaande zondag te vinden.  

 

ZomerZondagen: 5, 12, 19 en 26 juni, 14.00 -18.00 uur

Met blote voeten in het zachte gras foto Dick FrederiksMet blote voeten in het zachte gras, foto Dick Frederiks

Blote voeten en Gogo-dansers
2 Gogo dansers foto Dick FrederiksDat Rock & Roll tijd- en leeftijdloos is werd afgelopen zondag duidelijk: de mannen van Ocobar kregen iedereen aan het dansen, lekker met blote voeten in het zachte gras. Bijgaande foto’s zijn het bewijs, we hadden zelfs 4 gogo-dansers op de boxen staan!
• Gogo-dansers, foto Dick Fredriks


Kunnen vrouwen klussen?
3 klusmeiden foto Dick FrederiksDe jongens op de dansvloer en de meisjes aan het timmeren, bij ZomerZondagen doen we niet aan stereotypen. En wat ook niemand verwacht had: het werd gewoon mooi weer! Voor wie verder wil nagenieten staan hier de foto’s van 12 juni.
• Klusmeiden, foto Dick Frederiks


Mooi rood is niet lelijk
Toeval maar wel bijzonder: aankomende zondag hebben we twee roodharigen met geweldige stemmen op het podium staan, zangeres Nicole Bouw van Red Charmaine en jazz-zanger Baer Traa. Aan Vaderdag hebben we ook gedacht, kids kunnen een vlieger knutselen of van sloophout een ander cadeau voor hun vader maken. We eindigen met een all-female salsaband, dus heren, mooier kunnen we het niet maken. Hier is het volledige programma van 19 juni na te lezen.


4 Voorstelling Paper Cuts de Koning van Papier vertelt komende zondag spannende verhalenVoorstelling Paper Cuts; de Koning van Papier vertelt komende zondag spannende verhalen.

Doen!

 • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
 • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
 • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag!

 

Zomerzondagen: 5, 12, 19 en 26 juni, 14.00 -18.00 uur

Stringcasters foto Dick Frederiks
Stringcasters, foto Dick Frederiks

Superstart
Wat een aftrap hadden we afgelopen zondag 5 juni in Het Park: warm in temperatuur en sfeer! Een reactie op Facebook vat het goed samen: “Was weer helemaal top! Prachtig weer, mooie muziek, gezelligheid alom! Dank je wel organisatie!” Graag gedaan natuurlijk! Voor diegenen die jaloers waren omdat ze deze zondag moesten missen (ja, ook dat stond op Facebook), hier een link naar de foto’s van Dick Frederiks, de fotograaf die spontaan inviel voor Jaap Reedijk om de sfeer en acts vast te leggen. Dank je wel Dick!

Schoon
En wat een publiek hebben we, een compliment aan jullie! We begonnen met een schoon veld en eindigden ermee. De laatste bezoekers namen zelfs de ‘vergeten’ rommeltjes van anderen mee, hoe aardig is dat! En ook wel noodzakelijk, want anders gaan de meeuwen er na ons vertrek mee aan de haal. Dus ga zo door, zouden wij willen zeggen!

Sneukelen
IJsbrant en MartinSneukelen. Zo noemt organisator Antoinette van Hattem dat wanneer zij ontzettend lekker eet. Dus laten we dat woord maar eens introduceren, want lekker gegeten hebben we en gaan we ook de komende zondagen. Vlees, vis of vegetarisch, alles supersappig van de Big Green Eggs van De Branders IJsbrant Wilbrenninck en Martin Strik, beiden bekende Rotterdamse chef-koks.
Biologische frietjes komen van Bonfrites en de fruitige bolletjes van de IJssalon koop je bij onze IJsrijder. Koffie van Man met Bril of een verse kouwe pils erbij en je dag kan niet meer stuk. Allemaal kwaliteit, Rotterdams en prettig geprijsd!


Macramehangers maken bij Klieder en Klodder
Macraméhangers knutselen, foto Dick Frederiks

Special!
12juni-Roel Spanjers en Eric van DijsseldonkWe hebben last-minute een extra band geboekt: Roel Spanjers & Eric Dijsseldonk. Een toppertje als je het ons vraagt. Zij spelen Roots, Rhythm & Blues, Boogie piano en sappige New Orleans-tunes: allemaal gebracht met swing, schwung én verstand van zaken. Ze rijden dwars door het Amerika van The Band, via de Euromast-Swamp, zo de Home Town van Dr. John en Fats Domino binnen. Het hele programma van ZomerZondag 12 juni vind je hier.

Headspace Lleida2
Zet komende zondag een ‘nieuw hoofd’ op bij Headspace en bewonder hun mechanische cartoons.

Doen!

 • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
 • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
 • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag!

 

Zomerzondagen: 5, 12, 19 en 26 juni, 14.00 -18.00 uur

ZomerZondag-2-foto-Jaap-Reedijk

Foto: Jaap Reedijk

De eerste ZomerZondag komt eraan!
Zo, het Park bij de Euromast ziet er weer opperbest uit, de zon komt regelmatig door, het is tijd voor de ZomerZondagen! Op 5 juni is de eerste alweer, zet ‘m dus snel in je agenda. Wat er precies op het programma staat zie je op de website en de laatste nieuwtjes volg je via Facebook. Met zalig eten en wat fijns te drinken bij onze eettentjes en bar kan de zomer écht beginnen!

De 17e ZomerZondagen alweer
Ongelooflijk, de baby’s die op de 1e editie in 2000 in het gras kropen doen dit jaar misschien wel hun eindexamen! Ook Het Park is veranderd, het ligt er inmiddels mooier bij dan ooit dus kom langs om met blote voeten in het gras te dansen, van het theater te genieten of jezelf te verwennen met hapjes waar ’t water van in je mond loopt. Hier een impressie van vorig jaar om vast in de sfeer te komen.Wat staat er op het programma?
Om met het theater op de eerste zondag te beginnen: theater Froe Froe speelt een fantastische voorstelling over het leven op zee, voor (kleine) mannen met baarden en loze meisjes die willen varen, ‘Zeeboenk’ zal het hart van elke rasechte Rotterdammer sneller doen kloppen!
De muziek op het podium neemt je mee naar zuidelijke sferen: we reizen muzikaal de wereld over met bluegrass, salsa, jaren ’50 rock & roll, groovende soul en gipsy folk!

Zonder jullie geen ZomerZondagen
We gaan weer een feest maken van de ZomerZondagen. En daar hebben we jouw hulp écht bij nodig. Daarom vragen we een bijdrage van € 2,= per persoon, te betalen bij de bruggen (komend vanaf de Parklaan of de Westzeedijk), kinderen natuurlijk gratis. Geen hekken, maar helemaal in ZomerZondagensfeer lieve medewerkers die jouw € 2,= ontvangen en je een stempeltje geven, graag gepast geld meenemen. En was je altijd al gewend meer te geven? Dan zijn we daar natuurlijk helemaal blij mee!

Doen!

 • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
 • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
 • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag!

Tot volgend jaar!

Afgelopen zondag was het tijd voor de vijfde en laatste ZomerZondag van dit seizoen. En wat een memorabele afsluiter was dat! Van zon naar zomerse regenbuien naar zon.... er viel geen pijl meer op te trekken, maar dat weerhield de ‘harde kern’ van onze bezoekers er niet van om naar Het Park te komen. Met de Handshake Daddies, de Nazaten en Linnenman bleef het een topfeestje op en voor het podium. Dansend met een indrukwekkende ‘Coupe du Compress’ hebben we allemaal ons souldiploma gehaald!

Coupe-du-Compress-515

Coupe du Compress, foto Guido Stet

Het was een mooie serie ZomerZondagen waar we erg van hebben genoten. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen van bezoekers, een paar quotes: “het blijft hier een magische sfeer, zo relaxed”, “na een paar uurtjes komen we terug van een minivakantie in eigen stad”, “geweldige muziek en te gekke acts, eerlijk en heerlijk!!!” Fijn om zoveel enthousiasme en complimenten te ontvangen. Wij bedanken op onze beurt alle vrijwilligers, medewerkers, fotografen, muzikanten en acteurs, zonder hun inzet zouden we het niet voor elkaar krijgen!

Linnenman-515

Linnenman, foto Joost Maaskant

En ben je nog niet uitgefeest? Ga deze zomer dan in ieder geval naar de Pleinbioscoop  en Djemaa El Fna.
Wij gaan opruimen en de balans opmaken, we houden je op de hoogte van onze plannen.
Tot de volgende nieuwsbrief!

Alweer de laatste ZomerZondag van dit seizoen

zomerzondag 28juni2015 foto jaap reedijk-9970-X2-515


zomerzondag 28juni2015 foto jaap reedijk-1255-X2-200Onze zonnedans heeft geholpen! Afgelopen zondag was het weer helemaal perfect om je te laten verrassen door de vertelkunsten van Peter Faber van De Verhalenbazaar, te dansen bij Friends of the Family, te kijken naar de onvergetelijke sleutelpartij van ‘Plan D/Buurman op vakantie’ en nog veel meer. Bedankt iedereen, het was weer geweldig!
Wil je nog even nagenieten van de vierde ZomerZondag? Bekijk dan de foto’s van Jaap Reedijk in ons Facebook-album. Kom jij jezelf of bekenden tegen? Taggen maar.

zomerzondag 28juni2015 foto jaap reedijk-9991-X2-515

Nog één te gaan
De tijd vliegt! Inmiddels hebben we vier ZomerZondagen achter de rug met (meestal) prachtig weer, bijzondere optredens en gezellige mensen. Aankomende zondag vindt alweer de laatste festivaldag plaats. We sluiten af met een sterk muziekprogramma waarbij volop gedanst kan worden op cooking rhythm & blues, kaseko, soul en jazz.

07-05-Handshake DaddiesDe Handshake Daddies bereiden in een handomdraai een smakelijke Ray Charles-schotel voor luisteraars én dansers. De ingrediënten: doorrookte drums, een kokend Hammond orgel, een mespuntje Elvis, een teaspoon pittige Dr. John-kruiden en vocalen recht uit het hart. De Nazaten vieren hun 20-jarig bestaan met een ‘bigi yari’, een groot feest met allerlei vormen van wereld/blaasmuziek, waarbij improvisatie en dansbaarheid voorop staan. Om het feestje compleet te maken, sluiten we af met Linnenman. Zij spelen de ongepolijste, ouwe zielensoul van Ray Charles, James en Bobby Purify en Ann Peebles om er maar eens een paar te noemen.

Wat kun je nog meer verwachten?
Extreme looks met extreme tools, dat is wat Coupe du Compress doet. De tools die hier worden gebruikt komen in de lades van de gemiddelde kaptafel niet voor. Direct uit de werkplaats: een powercompressor met de capaciteit om ieder haartype in een handomdraai met alleen lucht to the next level te boosten.

Kinderen leven zich uit bij de meiden van Klieder en Klodder. Deze ZomerZondag maken kinderen van grote, lege schoongespoelde wasmiddelflessen lampionnen, of ze laten zich natuurlijk prachtig schminken. Bouwen aan stoere boten of machtige vliegtuigen kan bij Buurman in de houtwerkplaats.

Support
We hopen jullie allemaal aanstaande zondag te zien! Want dit is ook jullie laatste kans ons te helpen deze editie financieel gezond af te sluiten. We willen volgend jaar graag weer vijf festivaldagen organiseren, dat kan alleen wanneer we voldoende steun van jullie krijgen: hier zie je hoe je ons kan helpen, vast dank!

Trek je dansschoenen maar aan!

ZOMERZONDAG 20JUNI2015 foto jaap-reedijk-7558-X2-515

ZOMERZONDAG 20JUNI2015 foto jaap-reedijk-8145-X2-250Wat hebben wij toch een fantastisch publiek. Zij maakten afgelopen zondag van een druilerige dag een mooie ZomerZondag! Ook de zomerse muziek van Rivers, Pistoleros de la Paz en Red Herring droegen bij aan de warme setting. Bedankt iedereen, wij zijn blij met jullie!

Onze huisfotograaf Jaap Reedijk heeft weer prachtige foto’s gemaakt. Bekijk ze op onze Facebook-pagina  en wie weet kom jij jezelf of een bekende tegen.

ZOMERZONDAG 20JUNI2015 foto jaap-reedijk-8036-X2-515

Wij zijn alvast begonnen met een zonnedans want aanstaande zondag is het tijd voor de vierde ZomerZondag van dit seizoen. Het verrassende programma, dit keer afkomstig uit alle windstreken, ziet er als volgt uit:

06-28-buurman op vakantieIn een oude Volkswagen Kever zijn twee buurmannen onderweg naar hun vakantiebestemming. Maar wat pruttelt er onder de motorkap? In deze humoristische voorstelling onderwerpen zij hun auto aan een onvergetelijke acrobatische sleutelpartij. Ook krijgen we bezoek van de vertellers van de Verhalenbazaar. Peter Faber verleidt je vol passie en energie met zijn verhalen voor jong en oud.

Bij de meiden van Klieder en Klodder leven kinderen zich creatief uit. Deze zondag leren ze magisch toverzand te maken. En natuurlijk kan iedereen zich weer prachtig laten schminken.

Italiaanse, Engelse, Amerikaanse en Spaanse muziek
06-28-Friends of the Family 2We zijn zondag van alle (muziek)markten thuis. Zo zal je het Italiaanse fifties-sixties repertoire herkennen van The Italian Gang. Geniet van het gevoel van 100% Italië!
Freakfolk, indiefolk, folkpop, geef het beestje maar een naam, Friends Of The Family zitten er niet mee. Feit is dat de muziek van dit Haags-Rotterdamse elftal geworteld is in folk, zowel Engelse als Amerikaanse, maar dat daar niet eenkennig mee wordt omgegaan. Vervelen is er dus niet bij, zowel niet op als vóór het podium. Sterker nog, band en publiek vloeien samen tot één grote familie. Gitarist Fernando Camas formeert speciaal voor deze ZomerZondag een ensemble waarmee hij ons in gedachten meeneemt naar zijn geboortestad en muzikale roots, de stad Cádiz in het zuiden van Spanje. In deze stad hoor je op elke hoek en in iedere straat flamenco.

Lees meer over het programma via onze website.

Doen!

 • Meeduimen voor een zonnige vierde ZomerZondag.
 • Koop voor €3,- een polsbandje. Je helpt ons niet alleen een handje om het festival mogelijk te maken, het biedt je bovendien voordelen op het terrein.
 • Deel met ons jouw mooiste ZomerZondag-momenten via social media met de hashtag #ZomerZondagen.
 • Nodig je vrienden en familie uit voor de vierde editie van ZomerZondagen.  

Zonnige Catalaanse sferen

zomerzondag 14juni2015 foto jaap reedijk-7365-X2-515

zomerzondag 14juni2015 foto jaap reedijk-7250-X2-200Afgelopen zondag was weer een waar feestje. Met de Gillende Keukenprins en Chez Jopie was het gieren van het lachen, bij The Mighty Typhoons dansen geblazen. Tussendoor dronken we heerlijke koffie, aten we wat lekkers en uiteraard bezochten we de bar. Zelfs het zonnetje bracht regelmatig een bezoek aan de tweede ZomerZondag van 2015.
En waar wij als organisatie heel erg blij van worden: veel mensen kochten een polsbandje! Daarvoor heel veel dank, jullie helpen ons enorm om daarmee de ZomerZondagen mogelijk te maken!

zomerzondag 14juni2015 foto jaap reedijk-7454-X2-515

Benieuwd naar de foto’s van afgelopen zondag? Bekijk deze op onze Facebook-pagina  (foto’s Jaap Reedijk)

06-21-Pistoleros de la PazOp naar nummer drie
Op 21 juni is de derde ZomerZondag van dit seizoen. Van 14.00 tot 20.00 uur is het Park bij de Euromast het prachtig groene decor voor een heerlijk ontspannen Vaderdag. Voor jullie (en in het bijzonder alle vaders) hebben we dit keer een programma met maar liefst twee zonnige Catalaanse acts. Onze vrienden van Guixot de 8 zijn er weer met de leukste speeltuin voor volwassenen, jongeren, kinderen en peuters, waar oude gebruikte voorwerpen omgebouwd zijn tot prachtige behendigheidsspelen. Ook maken we plaats voor Pistoleros de la Paz. Deze vredelievende, muzikale scherpschutters raken je recht in het hart met hun opzwepende zonnige Rumba Catalana.

06-21-WenkbrauwerijWat kun je zondag nog meer verwachten?
Bij de informatiezuil van Info*Matic, De Wenbrauwerij krijg je informatie op maat. Of de informatie heel accuraat en verhelderend is, kunnen we niet beloven. Wij zijn er wel van overtuigd dat geen wenkbrauw onbewogen blijft. Musicspotter (NL) zegt over de band Rivers: “Gewapend met prachtige vocalen (met subtiele snik) en pakkende liedjes brengt Rivers een mooie mix van Americana en folk.” Dat klinkt als een ideale act voor de ZomerZondagen!
Verder kunnen we feesten met Red Herring. Kniediep in de bluegrass-traditie met virtuoos spel en intense samenzang.

Vaderdagcadeau
Nog geen idee voor een origineel Vaderdagcadeau? Geen paniek! Neem hem mee en maak ter plekke bij Klieder en Klodder een cadeau. Met gekleurde scherven maak je een mooie mozaïektegel met zijn naam erin. Uiteraard kun je je hier ook weer prachtig laten schminken.

Lees hier meer over het programma van 21 juni. Vergeet niet al je vrienden en familie uit te nodigen. Stuur ze deze nieuwsbrief door en like ons op Facebook.
Tot zondag!

Zonnige start voor ZomerZondagen 2015!

ZZ-014-515

• Foto Bas Czerwinski

De eerste ZomerZondag van het jaar was een geweldig en zonnig feest. Hoe kan het ook anders met fantastische bezoekers, waanzinnig leuke reacties op alle acts, verrassende activiteiten, alle enthousiaste (en vaak vrijwillige) medewerkers en lekker eten en drinken. Op naar de volgende! Wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de foto’s van Bas Czerwinski in ons Facebook-album Kom jij jezelf of bekenden tegen? Taggen maar!

06-14-De Gillende KeukenprinsVan een gillende keukenprins tot groovende hammondsound
Aanstaande zondag hebben wij van 14.00 tot 20.00 weer oor- en ritmestrelende muziek waar je niet bij stil kunt staan, een unieke culinaire theatervoorstelling en fijn festivaleten.

Kinderen leven zich uit bij de meiden van Klieder en Klodder, dit keer knutselen ze tapetasjes of laten zich schminken. Bouwen aan stoere boten of machtige vliegtuigen kan bij Buurman in de houtwerkplaats. De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het ‘Keukenorgeldrumgestel’: koken, orgel spelen en drummen tegelijk. In deze voorstelling draait het allemaal om het bakken van één pannenkoek. Een eitje…06-14-Familieband fotograaf vermelden Kees TabakMuziek is er volop. Het eerste optreden van de Familieband van ‘ex-Berini’s’ Marjolein Meijers werd in de pers beschreven als ‘fenomenaal’. Geniet van de intieme en hilarische verhalen, omlijst met fantastische muziek en ontroerende eigen liedjes. De passie voor vuige R&B, vroege funk, boogaloo en popcorn herken je in The Mighty Typhoons. De perfecte ingrediënten voor groovende sets! Mirre Valkenburg en Alvaro Rovira Ruiz spelen moderne en persoonlijke interpretaties van tango’s en liederen uit de Argentinië, waarmee zij het park in een zwoele zomersfeer brengen.

Op onze website lees je meer over het programma voor 14 juni.

ZomerZondagen is een vrij toegankelijk festival, dat betekent niet dat we jullie steun niet nodig hebben! Voor maar 3,00 euro kunnen jullie een polsbandje kopen waarmee je de ZomerZondagen helpt mogelijk te maken, bovendien krijg je allerlei voordelen op het terrein. Elke week is er een andere kleur, dus spaar ze allemaal!
Doen!

 • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
 • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
 • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag! 

Hopelijk tot zondag 14 juni. Wij hebben er in ieder geval nu al zin in!