Van Spanje via Colombia naar Napels

De ZomerZondag van 15 juni stond muzikaal in het teken van de sfeervolle première van het nieuwe trio van Philip Kroonenberg, samen met virtuoos muzikant Rens van der Zalm en bassiste Arwen Linnemann. Op het grote podium werd daarna groovend afgesloten met een spetterend concert van de Saxotones Groove Mission. Rotterdams’ zangeres Simone Roerade sprong spontaan het podium op om onverwacht een nummer mee te zingen! Hier zie je het fotoverslag van Jaap Reedijk.

Toon-Meijer-en-Simone-Roerade
Gastoptreden van Simone Roerade en supersolo’s vanaf het podium door saxofonist Toon Meijer van de Saxotones Groove Mission, foto Jaap Reedijk

Van Spanje via Colombia naar Napels
Zaten we afgelopen zondag in de blues en soulhoek, komende zondag wijst alles in de richting van het zuiden! Vanaf het grote podium zal flamenco en cumbia klinken, terwijl we op het kleine podium afsluiten met prachtige Napolitaanse liedjes.

Natuurlijk sluit onze Camion de Camaron aan op die zuidelijke sfeer: er wordt een grote paella klaar gemaakt volgens authentiek recept van Tia Elisa, lekkerder krijg je ‘m in Nederland niet! Wil je verzekerd zijn van een heerlijke racion, bestel dan van tevoren via telefoonnummer 010 – 4775436.

Recycle-a-bicycleKinderfietsjes meenemen naar BENDE, doen!
Uit Catalunya hebben we onze vrienden van Guixot de 8 opnieuw uitgenodigd met hun geweldige speeltuin van hergebruikte materialen, dit keer allemaal geïnspireerd op fietsen. En daar sluiten de mannen van houtwerkplaats BENDE perfect op aan met een fietsrecycle-plan:
Kijk in je schuur of zolder wat er aan ongebruikte kinderfietsjes staat en verzamel er nog meer in je omgeving. Neem vervolgens die fietsjes aanstaande zondag mee naar het park. Je knapt ze op bij de mannen van BENDE en bezorgt ze een tweede leven bij een nieuwe kleine eigenaar. Doe mee met deze nieuwe trend van delen en ruilen zonder dat daar geld voor terug verwacht wordt, vertel het rond en maak die kids blij!

Hieronder zie je het uitgebreide programma voor 22 juni, laat die zon maar komen.