Van steengoede optredens tot stoere boten bouwen

nieuwsbrief1-2015
Foto: Jaap Reedijk

Eindelijk is het zover: komend weekend is de start van een serie ZomerZondagen in het Park bij de Euromast. Van 14.00 tot 20.00 uur dompel je jezelf onder in steengoeie muziek, maffe theatervoorstellingen, watertandend lekker eten en ander vermaak. Wat staat je op 7 juni te wachten?

06-07-HamermansIn Het Mobiele Naaiatelier gaan naaien, theater en muziek naadloos samen. Terwijl de dames ter plekke mooie en unieke creaties improviseren, wordt er gedanst, gezongen en geflirt. Hamermans (de krachtige poppentheatervoorstelling van Erik Bassier) leeft zijn lichtjes hyperactieve leventje tussen hout en staal. Tot hij een vrouw tegenkomt. Zij is uit heel ander hout gesneden...

Muziek komt deze eerste ZomerZondag van het jaar van Vals Plat met originele, mild ironische teksten, halsbrekende toeren op snaarinstrumenten en heldere samenzang.
06-07-Antwerp Gypsy Ska Orechestra Antwerp Gipsy-Ska Orkestra dat zich laat samenvatten als een dampende stoofpot van Oost-Europese zigeunermuziek en Jamaicaanse ska, afgekruid met een rebelse spirit en Trio Brock, bestaande uit drie door de wol geverfde muzikanten en theatermakers die het vertellen van verhalen hoog in het vaandel hebben.

Neem je kinderen gerust mee, zij vermaken zich gegarandeerd. Bij de meiden van Klieder en Klodder knutselen ze doprupsvlinders of laten zij zich schminken en met Buurman bouwen ze stoere bootjes en machtige vliegtuigen.

Op de website lees je meer over het programma.

Tip!
Koop voor 3,00 euro een polsbandje (elke week in een nieuwe kleurencombinatie) en steun zo de ZomerZondagen! Het biedt je voordelen op het terrein. Meer handige informatie? Kijk dan op www.zomerzondagen.nl en like www.facebook.com/ZomerZondagen. En stuur deze nieuwsbrief vooral door naar anderen die deze mooie ZomerZondag niet mogen missen!