Zomerzondagen: 7, 14, 21, 28 juni en 5 juli, 14.00 -20.00 uur

nieuwsbrief 1-2015

Foto Jaap Reedijk

De eerste ZomerZondag komt eraan!
Zo, Het Park bij de Euromast ziet er weer opperbest uit en heeft zich van top tot teen in het frisgroen gehuld. Hoog tijd voor de eerste ZomerZondag van het jaar! Op 7 juni is de eerste alweer, zet ‘m dus snel in je agenda. Wat er precies aan programmering is, volg je via Facebook en heel binnenkort vind je ons volledige programma op de website, hieronder doen we iets met een tipje en een sluier. Wat we sowieso kunnen vertellen, is dat het programma perfect is om er een geweldige dag van te maken. Vermaak, sfeer, goddelijk eten en wat fijns te drinken, de zomer kan écht beginnen!

De 16e ZomerZondagen alweer
Afgelopen jaar was ons jubileum, de vijftiende keer. Toch dreigt deze 16e editie nog leuker, voller, gevulder, charmanter en onverwachtser te worden. Tja, je doet ’t goed of je doet het niet. Dus kom langs om met blote voeten door het gras te rennen, krijg de slappe lach bij geweldig theater of plof neer met hapjes waar ’t water van in je mond loopt.

Wat staat er op het programma?
Om met een cliffhanger te beginnen: de indiefolkband ‘Friends of the Family’ komt langs om het niet bestaande dak van het park te spelen. Bijzonder, deze muzikanten willen zo dicht mogelijk bij het publiek staan. Een heel ander geluid, behoorlijk letterlijk overigens, is ‘De Gillende Keukenprins’. Die speelt als enige ter wereld op een keukenorgeldrumstel. Een pannenkoek bakken, orgel spelen en drummen tegelijk, ga er maar aanstaan. Of nog beter: zorg dat je erbij staat als ‘ie van start gaat.

Zonder jullie geen ZomerZondagen
We gaan weer een feest maken van de ZomerZondagen. En dat gaat niet zonder jouw hulp. Samen zorgen we dat de ZomerZondagen kunnen blijven wat ze zijn. En wie wil dat nou niet? Je kunt ZomerZondagen op verschillende manieren helpen:

  • 1. Koop voor 3 euro een polsbandje en steun zo de ZomerZondagen, het biedt je voordelen op het terrein. Ben je gewend om meer te geven tijdens het festival, dan kan dat uiteraard nog steeds ;)
  • 2. Maak direct een bijdrage over op rekeningnummer NL34 INGB 0003 9915 40 t.n.v. Stichting Vrienden van het Park.
  • 3. Ga sowieso lekker eten en drinken bij ZomerZondagen. Via deze smakelijke omweg draag je bij aan de inkomsten van het festival.

Doen!

  • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
  • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag! ZomerZondagen is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals.

Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl