Laatste ZomerZondag start een uur eerder

We benoemen de sfeer van de ZomerZondagen vaak als ‘vakantie in je eigen stad’. Afgelopen zondag was dat voor wel 1000% van toepassing want volop zon, zuidelijke muziek, massage en voetenbadwellness, hoe ontspannen wil je het hebben?
Hier zie je het fotoverslag van Jaap Reedijk, inmiddels staan al zijn foto’s op één pagina dus scroll er lekker doorheen en pik er af en toe 1 uit.

Voetenbadwellness-22-juni
Koele voeten op een warme ZomerZondag, foto Jaap Reedijk

Laatste ZomerZondag
We hebben vier geweldige zondagen achter de rug met prachtig weer en gezellige drukte! Aankomende zondag vindt alweer de laatste festivaldag plaats met een ijzersterk programma. Bongomatik speelt zomerse muziek in het kader van North Sea Round Town, de opwarmer voor North Sea Jazz. We hebben extra’s als een hoelahoep-workshop, maar wil je juist relaxen dan laat je je masseren bij het shiatsu-tentje. Hoofdgast Jan Rot die het muziekpodium opent gaf in een mailtje aan er veel zin in te hebben, nou, wij ook!

We starten een uurtje eerder!
Wat je ook wilt zien of doen, zorg in ieder geval dat je 1 uur eerder aanwezig bent! We kregen zoveel vragen binnen over de voetbalwedstrijd van Oranje die om 18.00 uur begint dat we besloten hebben het hele programma een uur naar voren te schuiven, dus de aanvang is 13.00 uur!! Wil je de wedstrijd zien dan ben je met gemak bijtijds thuis, heb je er niks mee dan dans je op de opzwepende plaatjes van DJ Miss Unyk deze ‘2014 editie’ uit.

Afscheidscadeautje
We doen nog 1 keer een oproep voor een ruimhartige bijdrage. Voor een deel wordt het festival gefinancierd door subsidies, maar we hebben jullie echt nodig om het festival financieel gezond af te ronden. Wat is het je waard, elke zondag drie concerten, theatervoorstellingen, workshops en een supersfeertje? Dus of je alleen komt of met 20 man, we vragen ieder van jullie een cadeautje te geven aan ‘onze’ Simone die over het veld loopt met de spaarpot. Ben je zondag verhinderd? Dan kan je je bijdrage overmaken op bankrekening NL34 INGB 0003 9915 40 ten name van Stg. Vrienden van het Park. Alvast bedankt!

Hieronder zie je het uitgebreide programma voor 29 juni met de aangepaste speeltijden, vertel het door!