Alle ZomerZondagen

Alle-zondagen-Klieder-en-Klodder-201214.00 – 17.00 uur
Klieder & Klodder workshops voor kids
Natuurlijk genieten kinderen op de ZomerZondagen van de voorstellingen en de muziek, want waar dans je anders met je vader, moeder, opa of oma lekker in het gras? Maar het festival heeft voor hen ook een speciaal programma. Onder de enthousiaste leiding van de creatieve meiden van Klieder en Klodder wordt recyclemateriaal omgetoverd tot kleine kunstwerkjes of pimpen de kinderen zich tot artiest.
www.kliederenklodder.nl

scoutingspelen
14.00 – 18.00 uur
Winkel van Sinkel
Bij onze winkel van Sinkel kun je terecht voor een souvenir, spelletje, ZomerZondag-ansichtkaarten of andere leuke cadeautjes. Door iets te kopen ondersteun je het festival.
En een gulle gift kan natuurlijk altijd!

13.30 – 18.30 uur
Hapje en drankje
Alle-zondagen-CamaronVoor temperament op de tong kun je terecht bij onze Camion de Camarón. Zij zorgen voor heerlijke sangria, wijn, bier, fris, tapas en pannenkoeken.
www.camaron.nu


ijsjes-Bleij

Afkoelen kan met huisgemaakte Italiaanse ijsjes van Bleij, de ijsrijders van Katendrecht.yoos-logoIJskoude of hete koffie wordt aangeboden vanuit de prachtige koffiekar van YOOS, wereldse koffie.
www.yoos.nl

Groepsfoto-reedijkOkidoki’s
Elke ZomerZondag zorgt een vaste groep ‘okidoki’-medewerkers ervoor dat alles voor en achter de schermen soepel verloopt: presentatrice Carola Janssen introduceert met veel plezier alle artiesten en acts, Marc Kossman zorgt voor perfect geluid, Indra Bhattoe en Suzanne Houkes verwennen artiesten en medewerkers met lekker eten, Ab Karoumi en Eduard von Lindheim sjouwen en bouwen, fotograaf Jaap Reedijk legt alles vast, Erik Lindenburg maakt de nieuwsbrief op en houdt de website bij.
Zonder hun hulp en enthousiasme geen ZomerZondagen!!