Alle ZomerZondagen

Candy-girl-foto-jaap-reedijk-738215.00 – 17.00 uur
Candy-girl
We spannen ons elke editie in er weer een feest van te maken, maar we hebben jullie ook hard nodig! Samen zorgen we dat de ZomerZondagen kunnen blijven wat ze zijn. Daarom loopt elke zondag onze candy-girl over het terrein om jullie bijdrage van die dag te ontvangen, dus geef haar wat die dag je waard was! Bij de candy-girl kun je ook terecht voor een leuk souvenirtje, door iets te kopen ondersteun je het festival extra.

 


BENDE-alle-ZomerZondagen-Marco-de-Swart14.00 – 17.00 uur
Knutselworkshops

Het festival heeft voor kinderen een speciaal knutselprogramma, begeleid door de creatieve meiden van Klieder en Klodder en mannen van B-E-N-D-E.
Music Matters maakt de workshops mogelijk, vandaar veel aandacht voor muziek: alle zondagen kan er een percussie-instrumentje gemaakt worden en meegebouwd aan een houten podium. Op de laatste zondag verzamelen alle kinderen zich voor dat podium met hun instrumentjes, om samen met Goslink een grande finale te spelen, zie 23 juni.
Meer info over Klieder & Klodder of B-E-N-D-E?
www.kliederenklodder.nl en www.b-e-n-d-e.nl


Paella-Valenciana13.30 – 18.30 uur
Hapje en drankje
Voor temperament op de tong kun je terecht bij onze Camion de Camarón. Zij zorgen voor heerlijke sangria, wijn, bier, fris en tapas. Kinderen kunnen cakepops laten versieren of een lekkere pannenkoek eten.
Specialidad!! Bij goed weer wordt elke zondag een grote paella gemaakt, met zo’n lekkere ‘racion’ waan je je op een wijkfeest in Barcelona!
www.camaron.nu
Afkoelen kan met huisgemaakte Italiaanse ijsjes van Bleij, de ijsrijder van Katendrecht. En ijskoude of hete koffie en thee wordt aangeboden vanuit de KoffieKever van de Smaakbus.
www.smaakbus.nl