Exclusief feestje op de 2e ZomerZondag

feest!Van de ZomerZondag op 19 juni zal men later zeggen: ik was erbij! Met een handjevol die-hards werd het een parkfeest om nooit te vergeten, want de regen slalomde op een minimaal druppeltje na om ons heen, de ruimte voor het podium werd een gezellige groene huiskamer waar geconcentreerd geluisterd en uitbundig gedanst werd tot zelfs de zon door kwam. En hieronder zie je het effect van Pretty Looks op een groep Colombiaanse bezoekers, of we lol hadden!

Afterparty met big smile
Een kwartier na afloop van het programma kwam het vervolgens met bakken uit de hemel, maar met toffe muziek uit de Car van Cas werd er doorgedanst onder het balkon van het witte Koetshuis en met een big smile opgeruimd door het Okidoki-dreamteam!
Wil je het bewijs zien, bekijk dan hier de foto’s van fotograaf Ries van Wendel de Joode of de reacties, filmpjes en foto’s op onze nieuwe facebookpagina.

ZomerZondagen alleen nog in archieven te bezoeken?
Hieronder ziet u het programma voor aankomende zondag 26 juni, grote namen! Fay Lovski & Ocobar, Lilian Vieira & Braseiro, wat de weersvoorspelling ook zal zijn, je weet nu dat je gewoon moet gaan!! En vertrek dan na afloop direct naar Museum Boijmans, waar vanaf 17.00 uur een grote stoet kunstenaars en cultuurminnend publiek een mars inzet naar Den Haag om te protesteren tegen de voorgenomen 200 miljoen bezuinigingen, zie www.marsderbeschaving.nl.
Met die maatregelen worden ook jullie als publiek getroffen, want als dit doorgaat wordt het aanbod mager, een entreekaartje onbetaalbaar en ZomerZondagen kunt u alleen nog in archieven bezoeken.

Cultuurstaking
We vingen een voorstel op om met alle theaters, bioscopen, galeries, poppodia, publieke televisiezenders, concertpodia, festivals en noem maar op in staking te gaan, gewoon ALLES tien dagen dicht om iedereen te laten zien en voelen hoe onmisbaar cultuur is voor iedereen. Wellicht zo’n slecht idee nog niet om iedereen wakker te schudden?

Geniet dus nu het nog kan, tot zondag!!