Fantastische afsluiter!

Afgelopen zondag 10 juli vierden we de laatste ZomerZondag van 2011. Het was een superfeestje met prachtig weer en veel publiek! Klik hier om te zien hoe Jaap Reedijk de sfeer weer uitstekend heeft vastgelegd.

Zoals we al lieten weten in de vorige nieuwsbrief is de toekomst onzeker. Iedereen weet inmiddels dat het voor gratis festivals een moeilijke tijd is, dus hoe dan ook zullen alle bezoekers moeten gaan bijdragen. Dit jaar kon dat door unieke ansichtkaarten te kopen (nog steeds te koop via de website!), leuke souvenirtjes, foto’s of een vrijwillige bijdrage in een van onze vogelkooien. Maar om het festival in 2012 te realiseren moeten we op voorhand zeker zijn van een financiële basis. Veel bezoekers vroegen wat zij zelf konden doen om daarvoor te zorgen.

Vrienden worden
We gaan uitzoeken hoe je van tevoren kunt doneren, bijvoorbeeld door een “Vrienden van”-club. Daarvoor moeten we zoveel mogelijk mensen zien te bereiken. Vandaar dat abonnees op de nieuwsbrief of vrienden op Facebook belangrijk zijn. Stuur daarom deze nieuwsbrief door naar iedereen waarvan je denkt dat die de ZomerZondagen in 2012 terug wil zien en vraag of ze zich aanmelden voor de nieuwsbrief en fan van ons worden op Facebook.

Wat doe jij?
Wat we vooral hopen is dat je niet achterover leunt en denkt: het komt wel goed. Wat we niet willen is een hek om het terrein en entree heffen. En ook met de pet rond doen we niet. Voor alle andere ideeën om het festival te steunen, staan we open. Afgelopen editie vierden bezoekers bijvoorbeeld hun verjaardag in Het Park en vroegen als cadeau aan hun gasten een bijdrage voor het festival. Misschien werk je bij een bedrijf dat wil sponsoren. Wat je ook bedenkt, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot
We vonden het een topjaar. Zoveel geweldige artiesten, flexibele leveranciers, het prachtige park en jullie, ons relaxte publiek dat altijd veel plezier en enthousiasme laat zien. Die combinatie maakt de ZomerZondagen uniek. Iedereen hartstikke bedankt en hopelijk tot ziens in 2012!!

Groepsfoto_reedijk Antoinette van Hattem en haar Okidoki's wensen je een fantastische zomer!