ZomerZondagen 2012

ZomerZondagen, nog krap anderhalve week te gaan!
ZomerZondagen 2012 10 – 17 - 24 juni en 1 – 8 juli
Gratis programma in Het Park bij de Euromast

Z_ZONDAGEN003_Bas_Czerwinski_515concert Maite Hontele in 2011

Dansen in het gras
Nog anderhalve week te gaan en dan is het zover…. vijf zondagen genieten in het mooiste park van Rotterdam! Op de 13e editie van dit kleinschalige pareltje in de Rotterdamse festivalzomer kan iedereen weer dansen in het gras, lachen om het theater en natuurlijk knutselen met de kids.
Het Park bij de Euromast is het decor waarin alles zich afspeelt, een groene oase waar je je op vakantie waant.

Wie komen er?
Alles over de artiesten, filmpjes, foto’s en praktische informatie vindt je vanaf 3 juni op www.zomerzondagen.nl. Maar op onze Facebookpagina staat al het een en ander aangekondigd en daar houden we je tijdens het festival ook op de hoogte van de laatste weetjes, plaatsen we de nieuwste foto’s en delen we filmpjes van achter de schermen. Dus meld je hier snel aan als vriend van de ZomerZondagen! 

Lekkere hapjes
Zoals altijd kun je natuurlijk je eigen picknickmandje meenemen, maar er zijn ook drankjes en tapas te koop bij onze Camion de Camaron, versgezette koffie bij de prachtige koffiekar van Yoos en huisgemaakt Italiaans ijs bij de karretjes van Bleij.

Help het festival
P1040835_Casper_West_200Net als voorgaande jaren rekenen we natúúrlijk op jullie hulp om het festival mogelijk te maken. Op de 1e ZomerZondag bouwen de kunstenaars van B-E-N-D-E een geweldige spaarpot waar jullie je gulle gift in kunnen doen.
Tip: laat het bedrag ritselen in plaats van rinkelen! Je kunt ook een bijdrage van minstens € 25,= overmaken op rekening 3991540 t.n.v. Stg. Vrienden van het park.

Doen!

  • Stuur deze nieuwsbrief door om vrienden en familie uit te nodigen
  • Word vriend op Facebook
  • Maak je bijdrage over op onze rekening

Zo maken we er samen weer een feestje van.