Laat de zon maar komen!

ZZ-picknick-Jaap-Reedijk515
• Picknick in Het Park, foto Jaap Reedijk

Nog vier dagen te gaan en dan is het zover…. op zondag 10 juni is de eerste ZomerZondag van 2012 in het Euromastpark! Het programma en alle informatie is te zien op www.zomerzondagen.nl. De organisatie is superdruk met alle laatste voorbereidingen zodat jullie straks relaxed kunnen gaan genieten. En wat het weer aangaat: de regen die nu valt is goed voor het gras in het park, zondag schijnt de zon natuurlijk.

Put on your dancing shoes
Hieronder zie je het programma van aanstaande zondag die meteen een topdag belooft te worden. De bands laten je de wormen uit het gras dansen. Orchestre International du Vetex bewees dat kunstje al eerder op Lowlands en de Zwarte Cross. En Theater Maatwerk viert haar 25-jarig bestaan met de première van Erendira naar het boek van Gabriel García Márquez. Een kermis met geweldig absurde personages.

Recycle met Klieder & Klodder en B-E-N-D-E
De knutselmeiden van Klieder en Klodder hebben weer een gave workshop bedacht: maak je eigen superheldencape en –masker, natuurlijk weer van leuk materiaal dat hergebruikt wordt.
Met de kunstenaars van B-E-N-D-E kan iedereen zijn eigen krukje of vogelhuisje bouwen. Laat je fantasie de vrije loop! B-E-N-D-E werkt met op bouwplaatsen gevonden materialen, duurzaam en verantwoord. Deze zondag bouwen ze een object voor alle bijdrages van bezoekers die we zo hard nodig hebben: een superfantastische fooienpot! Bedenk wat het je waard was en laat het ritselen in die pot!

Kom met vrienden en word vriend
Kortom, alle reden om zondag je klapstoeltje en picknickmandje in te pakken en naar Het Park te komen. Spreek af met je familie en vrienden, stuur hen deze nieuwsbrief door en word vriend op Facebook!