Come rain or come shine

8-juli-foto-jaap-reedijk-6088-515

We’re gonna love you like nobody's loved you, come rain or come shine: deze bluesklassieker gaat helemaal op voor de laatste ZomerZondag van dit jaar!  Want die fantastische sfeer die we afgelopen ZomerZondag 1 juli met elkaar hadden in de plensregen en zon heeft ons alleen maar gesterkt: wat hebben wij een waanzinnig tof publiek, gewoon blijven en uiteindelijk dansen in het natte gras!! Hier zie je hoe fotograaf Jaap Reedijk dat vastlegde.
Weer of geen weer, aanstaande zondag geven we jullie alles wat we in huis hebben met een uitgebreid extra programma.

8-juli-kids-met-boor-bij-BENDE-Marco-de-Swart-250Extra’s: zagen, dichten, drinken en flitsen
De mannen van B-E-N-D-E helpen je in hun timmerwerkplaats om je eigen ontwerp te zagen en timmeren.
Het op 24 juni geannuleerde Kleinste Café  uit Gent komt alsnog dus schuif aan in dit klein kleiner kleinste cafeetje met Vlaamse barman.
In de workshop “teken en schrijf een boomgedicht” door Boekie Boekie laat je je inspireren door de prachtige parkbomen om een gedicht te schrijven, tekenen en stempelen.
In ons pasfotohokje wordt je op een heel bijzondere manier op de ‘gevoelige plaat’ vastgelegd, dat leggen we verder niet uit, zelf ondervinden!

8-juli-archief-Park-1e-officierssocieteit-250Frans Liszt in de ZomerZon
Van de week hoorden we dat naast vele kunstenaars en musici ook componist Frans Liszt Het Park ooit bezocht. Dat gebeurde tijdens een van de tuinfeesten die de heer Nottebohm organiseerde, toentertijd bewoner van het Heerenhuys. Meer weten over de geschiedenis van Het Park, de ZomerZondagen, en onze toekomstfantasieën? Klik dan hier.


8-juli-spaarpaard-jaap-reedijk-7315-342-1-250Spaarpaard of spaarrekening
De sfeer was geweldig en zal dat altijd blijven, maar daar kunnen we geen medewerkers of artiesten mee betalen. En dat onze inkomsten met dat wisselvallige weer zwaar tegenvallen zullen jullie begrijpen. Dus bij deze een vurige oproep: geef een stevige bonus in ons spaarpaard. Wanneer je niet kunt komen kan je ook geld overmaken op onze bankrekening 3991540 t.n.v. stichting Vrienden van het Park.
Help de ZomerZondagen, zodat we er in 2013 weer zijn!!