ZomerZondagen 2013

ZomerZondagen, nog 7 dagen aftellen!

zomerzondag-10-6-2012-www.jaapreedij.kcom-5813-515
• De eerste ZomerZondag vorig jaar met Orchestre International du Vetex en De Stijle, Want... - foto Jaap Reedijk

Zonnnnnnn!
Wat ons betreft mag ie komen, de zon, want de leukste zondagen in Rotterdam zijn in aantocht! Nog één week te gaan en dan ontmoeten we elkaar weer in Het Park bij de Euromast, het mooiste decor voor verrassend theater, zomerse muziek, knutselen en timmeren, en samen op blote voeten in het gras dansen. Dat gras zal er zacht en fris groen bij liggen na al die regen, ieder nadeel heeft z’n voordeel moet je maar denken.

Eerder?
Inderdaad, omdat het Dunyafestival uit het park vertrokken is starten we eerder dan voorgaande jaren, namelijk op zondag 26 mei. Daarmee vallen alle ZomerZondagen vóór de zomervakantie waardoor niemand meer iets hoeft te missen. Het hele programma kan je vinden op www.zomerzondagen.nl met filmpjes, foto’s en geluidsfragmenten. Like of tweet direct vanaf de site welke act je leuk vindt. Dan weten je vrienden dat ook meteen en weten ze je die zondag te vinden. Op de site vindt je ook alle praktische informatie over eten, drinken, locatie (mag de hond mee?) en parkeren (waar is het gratis op zondag?).

Lekkere hapjes
Zoals altijd kun je natuurlijk je eigen picknickmandje meenemen, maar er zijn ook drankjes, tapas, cakepops en pannenkoeken te koop bij onze Camion de Camaron. Bij goed weer wordt een grote paella gemaakt: eet een lekkere ‘racion’ en waan je op een wijkfeest in Barcelona! Versgezette koffie of thee haal je bij de KoffieKever en huisgemaakt Italiaans ijs bij het karretje van Bleij.

Vrienden
Facebookvrienden weten alles eerder: op onze facebookpagina hebben we in de aanloop al programmaonderdelen aangekondigd en tips gegeven. Hier houden we je tijdens het festival ook op de hoogte van de laatste weetjes, plaatsen we de nieuwste foto’s en delen we filmpjes van achter de schermen. Dus meld je hier snel aan wanneer je niks wilt missen.

Vriendschap
Elke editie spannen we ons in er weer een feest van te maken, maar we hebben jullie ook hard nodig! Daarom loopt elke zondag onze candy-girl over het terrein om jullie bijdrage van die dag te ontvangen, dus geef haar wat die dag je waard was: samen zorgen we dat de ZomerZondagen kunnen blijven wat ze zijn! Doen!

  • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie met de link onderaan en spreek met ze af
  • Like ons op Facebookvolg ons op Twitter
  • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag!