Warmte in swampy Park

foto-3e-nwsbrief-Jaap-Reedijk-7351
• Het publiek vangt HJ de Stuntman op

Wat niemand verwacht had, gebeurde toch: op de eerste ZomerZondag bleef het droog en brak zelfs een warm zonnetje door! Alle Facebook- en Twittervolgers kregen het direct te horen, dus na het eerste uur stroomde Het Park alsnog aardig vol met bezoekers die lekker in de zon konden loungen of dansen.

De knutselworkshops zaten vol, het vakantiegevoel begon te kriebelen en de swampy grooves van Gumbo Circus kregen iedereen aan het dansen in swampy gras. Als vanouds een super-relaxed sfeertje!

Verder waren de Rotterdamse Stadsinitiatieven bij ons op bezoek. Deze week kan elke Rotterdammer boven de 12 stemmen op het initiatief van zijn voorkeur. Initiatiefpromotor Quintis Ristie interviewde het publiek hierover en een impressie is morgen vanaf 17.00 uur te zien op TV Rijnmond.
Bekijk vooral ook de terugblik van huisfotograaf Jaap Reedijk.


Music Matters op ZomerZondagen
Dit jaar “doet muziek er toe” bij de workshops voor de kinderen, want Music Matters heeft ze financieel mogelijk gemaakt. Elke zondag kunnen kids bij Klieder & Klodder en de houtwerkplaats van B-EN-D-E aan de slag om onder andere een muziekinstrumentje te maken of te bouwen aan een echt podium.

Alles wordt gebruikt op de finaledag op 23 juni om samen met muzikant Harm Goslink te spelen. Dat is een meester in zelfgemaakte instrumenten. Kids kunnen aanstaande zondag ‘tingeltangels’ maken, versierde blikken om op te trommelen of mee te schudden, of aan een boomtak in de wind te hangen.

Nieuwsgierig
We willen graag wat beter weten wie je bent, wat je van de ZomerZondagen vindt en wat wij kunnen verbeteren. Wil je ons helpen door deel te nemen aan ons internetonderzoek? Geef dan je e-mailadres op tijdens de komende ZomerZondag. Er komt iemand langs op het veld om adressen te verzamelen. Het kost je nog geen tien minuten om de vragenlijst thuis online in te vullen.

Hieronder zien jullie wat we nog meer in petto hebben voor de komende zondag, een warm programma met tango en forró, een wedstrijd met put-put bootjes en… rijdende Italiaanse baden die je mee het park innemen. Wat het weer aangaat: bij twijfel gewoon komen, dat bewees de eerste zondag wel! Nodig je vrienden en familie uit, stuur hen deze nieuwsbrief door en word vriend op Facebook!