Dancing on a sunny afternoon

zomerzondag-2-6-2013-foto-jaap-reedijk-8762-515• Belissima badderen op zondag 2 juni (foto Jaap Reedijk)

1 + 1 was 10 op de tweede ZomerZondag. Wat een weer, sfeer en plezier! Gillend van de lach rondrijden in de baden van Vespaqua, terwijl tango- en forróklanken je lieten wegdromen of dansen in het gras. In de terugblik van Jaap Reedijk staan de foto’s van alle zondagen bij elkaar. De een zegt ‘less is more’, de ander ‘the more the merrier’. Wij zeggen: blader lekker op je eigen tempo door de foto’s heen.

Pistoleros de la Paz
We hebben een extra band geboekt voor aanstaande zondag: Pistoleros de la Paz. Eén van de musici van deze supervrolijke zomerband bezocht afgelopen zondag het festival, dinsdag kregen we een mailtje binnen met de vraag of ze bij ons konden spelen, woensdag was alles geregeld! Met deze toffe gasten uit Barcelona hebben we komende zondag een knallende afsluiter op het podium. Dat wordt weer dansen!

Hieronder zien jullie het programma voor de komende zondag, weer lekker zomers en... we hebben nóg een extra act in petto, verrassing!

Uitnodigen, volgen en delen
Nodig je vrienden en familie uit, stuur hen deze nieuwsbrief door en like ons op Facebook, volg ons op Twitter, luister naar ons op SoundCloud, bekijk filmpjes op YouTube. Heb je zelf foto’s en filmpjes om te delen? Dat kan via onze Facebookpagina.