ZomerZondagen 2014

Eerste ZomerZondag op 1 juni, nog één week te gaan!
1 – 8 – 15 – 22 - 29 juni
Gratis programma in Het Park bij de Euromast

ZZ-concert-Bas-Czerwinski

Met je vrienden genieten van zon, muziek, theater en elkaar, foto Bas Czerwinski

Jubileum!
We hebben wat te vieren: ZomerZondagen bestaat 15 jaar! Op alle zondagen in juni pakken we daarom extra feestelijk uit met ludieke theateracts en zomerse muziek; dit jaar duurt het programma tot 20.00 uur en bestel je lekker eten in de avondzon. Kom dansen met de grassprieten tussen je tenen, train je lachspieren bij het theater en proef met vrienden van de lekkerste tapas en zomerse drankjes. Het Park bij de Euromast wordt weer de leukste Rotterdamse zomerspot.

Complimenten
Sinds de start in 2000 is het programma uitgegroeid tot een festival dat door bezoekers als uniek wordt ervaren. Jullie reacties op de ZomerZondagen-website spreken voor zich: “ik ken geen ander evenement met zo'n positieve vibe”, “jaar in jaar uit groots in de kleinschalige aanpak”, “het ultieme zomergevoel”, “creativiteit prevaleert, nooit gemakzuchtig”, “een zalig on-Nederlands sfeertje” en “het perfecte familie-uitje met geweldige artiesten, ideaal met kinderen”. Leukere complimenten kunnen we ons niet wensen, dus trakteren we jullie weer op grote namen en onbekende pareltjes. Kom genieten van comeback-concerten van voorgaande edities en nieuwe muzikale vondsten, afgewisseld met verrassend theater op het veld.

Programma
Het hele programma met filmpjes, foto’s en geluidsfragmenten vindt je hier. Like of tweet direct vanaf de site welke act je leuk vindt. Dan weten je vrienden ook meteen waar ze je die zondag kunnen vinden. Op de site vindt je ook alle praktische informatie over eten, drinken, locatie (mag de hond mee?) en parkeren (waar is het gratis op zondag?).

Lekkere hapjes
Dit jaar hoeft er ‘s avonds thuis niet meer gekookt te worden, want ter afsluiting bestel je bij het festival een heerlijke maaltijd, waarbij zwoele tangoklanken zijn inbegrepen.
En verder zijn er natuurlijk drankjes, tapas en pannenkoeken te koop bij onze Camion de Camaron. Versgezette koffie of thee haal je bij de Smaakbus en huisgemaakt Italiaans ijs bij het karretje van Bleij. Oesters of verse haring (nieuwe vangst wordt 15 juni verwacht!) zijn te koop bij Walter.

Vrienden
Facebookvrienden weten alles eerder: op onze facebookpagina hebben we in de aanloop al programmaonderdelen aangekondigd en tips gegeven. Hier houden we je tijdens het festival ook op de hoogte van de laatste weetjes, plaatsen we de nieuwste foto’s en delen we filmpjes van achter de schermen. Dus meld je hier snel aan wanneer je niks wilt missen.

Cadeautje voor een jarige
Elke editie spannen we ons in er weer een feest van te maken, maar we hebben jullie natuurlijk ook hard nodig! Daarom loopt elke zondag onze ‘Schone Simone’ over het terrein om jullie cadeautje van die dag te ontvangen, dus geef haar wat die dag je waard was: samen zorgen we dat de ZomerZondagen kunnen blijven wat ze zijn!

Doen!

  • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
  • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag!