Zonnige start voor ZomerZondagen 2015!

ZZ-014-515

• Foto Bas Czerwinski

De eerste ZomerZondag van het jaar was een geweldig en zonnig feest. Hoe kan het ook anders met fantastische bezoekers, waanzinnig leuke reacties op alle acts, verrassende activiteiten, alle enthousiaste (en vaak vrijwillige) medewerkers en lekker eten en drinken. Op naar de volgende! Wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de foto’s van Bas Czerwinski in ons Facebook-album Kom jij jezelf of bekenden tegen? Taggen maar!

06-14-De Gillende KeukenprinsVan een gillende keukenprins tot groovende hammondsound
Aanstaande zondag hebben wij van 14.00 tot 20.00 weer oor- en ritmestrelende muziek waar je niet bij stil kunt staan, een unieke culinaire theatervoorstelling en fijn festivaleten.

Kinderen leven zich uit bij de meiden van Klieder en Klodder, dit keer knutselen ze tapetasjes of laten zich schminken. Bouwen aan stoere boten of machtige vliegtuigen kan bij Buurman in de houtwerkplaats. De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het ‘Keukenorgeldrumgestel’: koken, orgel spelen en drummen tegelijk. In deze voorstelling draait het allemaal om het bakken van één pannenkoek. Een eitje…06-14-Familieband fotograaf vermelden Kees TabakMuziek is er volop. Het eerste optreden van de Familieband van ‘ex-Berini’s’ Marjolein Meijers werd in de pers beschreven als ‘fenomenaal’. Geniet van de intieme en hilarische verhalen, omlijst met fantastische muziek en ontroerende eigen liedjes. De passie voor vuige R&B, vroege funk, boogaloo en popcorn herken je in The Mighty Typhoons. De perfecte ingrediënten voor groovende sets! Mirre Valkenburg en Alvaro Rovira Ruiz spelen moderne en persoonlijke interpretaties van tango’s en liederen uit de Argentinië, waarmee zij het park in een zwoele zomersfeer brengen.

Op onze website lees je meer over het programma voor 14 juni.

ZomerZondagen is een vrij toegankelijk festival, dat betekent niet dat we jullie steun niet nodig hebben! Voor maar 3,00 euro kunnen jullie een polsbandje kopen waarmee je de ZomerZondagen helpt mogelijk te maken, bovendien krijg je allerlei voordelen op het terrein. Elke week is er een andere kleur, dus spaar ze allemaal!
Doen!

  • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
  • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag! 

Hopelijk tot zondag 14 juni. Wij hebben er in ieder geval nu al zin in!