Zonnige Catalaanse sferen

zomerzondag 14juni2015 foto jaap reedijk-7365-X2-515

zomerzondag 14juni2015 foto jaap reedijk-7250-X2-200Afgelopen zondag was weer een waar feestje. Met de Gillende Keukenprins en Chez Jopie was het gieren van het lachen, bij The Mighty Typhoons dansen geblazen. Tussendoor dronken we heerlijke koffie, aten we wat lekkers en uiteraard bezochten we de bar. Zelfs het zonnetje bracht regelmatig een bezoek aan de tweede ZomerZondag van 2015.
En waar wij als organisatie heel erg blij van worden: veel mensen kochten een polsbandje! Daarvoor heel veel dank, jullie helpen ons enorm om daarmee de ZomerZondagen mogelijk te maken!

zomerzondag 14juni2015 foto jaap reedijk-7454-X2-515

Benieuwd naar de foto’s van afgelopen zondag? Bekijk deze op onze Facebook-pagina  (foto’s Jaap Reedijk)

06-21-Pistoleros de la PazOp naar nummer drie
Op 21 juni is de derde ZomerZondag van dit seizoen. Van 14.00 tot 20.00 uur is het Park bij de Euromast het prachtig groene decor voor een heerlijk ontspannen Vaderdag. Voor jullie (en in het bijzonder alle vaders) hebben we dit keer een programma met maar liefst twee zonnige Catalaanse acts. Onze vrienden van Guixot de 8 zijn er weer met de leukste speeltuin voor volwassenen, jongeren, kinderen en peuters, waar oude gebruikte voorwerpen omgebouwd zijn tot prachtige behendigheidsspelen. Ook maken we plaats voor Pistoleros de la Paz. Deze vredelievende, muzikale scherpschutters raken je recht in het hart met hun opzwepende zonnige Rumba Catalana.

06-21-WenkbrauwerijWat kun je zondag nog meer verwachten?
Bij de informatiezuil van Info*Matic, De Wenbrauwerij krijg je informatie op maat. Of de informatie heel accuraat en verhelderend is, kunnen we niet beloven. Wij zijn er wel van overtuigd dat geen wenkbrauw onbewogen blijft. Musicspotter (NL) zegt over de band Rivers: “Gewapend met prachtige vocalen (met subtiele snik) en pakkende liedjes brengt Rivers een mooie mix van Americana en folk.” Dat klinkt als een ideale act voor de ZomerZondagen!
Verder kunnen we feesten met Red Herring. Kniediep in de bluegrass-traditie met virtuoos spel en intense samenzang.

Vaderdagcadeau
Nog geen idee voor een origineel Vaderdagcadeau? Geen paniek! Neem hem mee en maak ter plekke bij Klieder en Klodder een cadeau. Met gekleurde scherven maak je een mooie mozaïektegel met zijn naam erin. Uiteraard kun je je hier ook weer prachtig laten schminken.

Lees hier meer over het programma van 21 juni. Vergeet niet al je vrienden en familie uit te nodigen. Stuur ze deze nieuwsbrief door en like ons op Facebook.
Tot zondag!