Trek je dansschoenen maar aan!

ZOMERZONDAG 20JUNI2015 foto jaap-reedijk-7558-X2-515

ZOMERZONDAG 20JUNI2015 foto jaap-reedijk-8145-X2-250Wat hebben wij toch een fantastisch publiek. Zij maakten afgelopen zondag van een druilerige dag een mooie ZomerZondag! Ook de zomerse muziek van Rivers, Pistoleros de la Paz en Red Herring droegen bij aan de warme setting. Bedankt iedereen, wij zijn blij met jullie!

Onze huisfotograaf Jaap Reedijk heeft weer prachtige foto’s gemaakt. Bekijk ze op onze Facebook-pagina  en wie weet kom jij jezelf of een bekende tegen.

ZOMERZONDAG 20JUNI2015 foto jaap-reedijk-8036-X2-515

Wij zijn alvast begonnen met een zonnedans want aanstaande zondag is het tijd voor de vierde ZomerZondag van dit seizoen. Het verrassende programma, dit keer afkomstig uit alle windstreken, ziet er als volgt uit:

06-28-buurman op vakantieIn een oude Volkswagen Kever zijn twee buurmannen onderweg naar hun vakantiebestemming. Maar wat pruttelt er onder de motorkap? In deze humoristische voorstelling onderwerpen zij hun auto aan een onvergetelijke acrobatische sleutelpartij. Ook krijgen we bezoek van de vertellers van de Verhalenbazaar. Peter Faber verleidt je vol passie en energie met zijn verhalen voor jong en oud.

Bij de meiden van Klieder en Klodder leven kinderen zich creatief uit. Deze zondag leren ze magisch toverzand te maken. En natuurlijk kan iedereen zich weer prachtig laten schminken.

Italiaanse, Engelse, Amerikaanse en Spaanse muziek
06-28-Friends of the Family 2We zijn zondag van alle (muziek)markten thuis. Zo zal je het Italiaanse fifties-sixties repertoire herkennen van The Italian Gang. Geniet van het gevoel van 100% Italië!
Freakfolk, indiefolk, folkpop, geef het beestje maar een naam, Friends Of The Family zitten er niet mee. Feit is dat de muziek van dit Haags-Rotterdamse elftal geworteld is in folk, zowel Engelse als Amerikaanse, maar dat daar niet eenkennig mee wordt omgegaan. Vervelen is er dus niet bij, zowel niet op als vóór het podium. Sterker nog, band en publiek vloeien samen tot één grote familie. Gitarist Fernando Camas formeert speciaal voor deze ZomerZondag een ensemble waarmee hij ons in gedachten meeneemt naar zijn geboortestad en muzikale roots, de stad Cádiz in het zuiden van Spanje. In deze stad hoor je op elke hoek en in iedere straat flamenco.

Lees meer over het programma via onze website.

Doen!

  • Meeduimen voor een zonnige vierde ZomerZondag.
  • Koop voor €3,- een polsbandje. Je helpt ons niet alleen een handje om het festival mogelijk te maken, het biedt je bovendien voordelen op het terrein.
  • Deel met ons jouw mooiste ZomerZondag-momenten via social media met de hashtag #ZomerZondagen.
  • Nodig je vrienden en familie uit voor de vierde editie van ZomerZondagen.