Alweer de laatste ZomerZondag van dit seizoen

zomerzondag 28juni2015 foto jaap reedijk-9970-X2-515


zomerzondag 28juni2015 foto jaap reedijk-1255-X2-200Onze zonnedans heeft geholpen! Afgelopen zondag was het weer helemaal perfect om je te laten verrassen door de vertelkunsten van Peter Faber van De Verhalenbazaar, te dansen bij Friends of the Family, te kijken naar de onvergetelijke sleutelpartij van ‘Plan D/Buurman op vakantie’ en nog veel meer. Bedankt iedereen, het was weer geweldig!
Wil je nog even nagenieten van de vierde ZomerZondag? Bekijk dan de foto’s van Jaap Reedijk in ons Facebook-album. Kom jij jezelf of bekenden tegen? Taggen maar.

zomerzondag 28juni2015 foto jaap reedijk-9991-X2-515

Nog één te gaan
De tijd vliegt! Inmiddels hebben we vier ZomerZondagen achter de rug met (meestal) prachtig weer, bijzondere optredens en gezellige mensen. Aankomende zondag vindt alweer de laatste festivaldag plaats. We sluiten af met een sterk muziekprogramma waarbij volop gedanst kan worden op cooking rhythm & blues, kaseko, soul en jazz.

07-05-Handshake DaddiesDe Handshake Daddies bereiden in een handomdraai een smakelijke Ray Charles-schotel voor luisteraars én dansers. De ingrediënten: doorrookte drums, een kokend Hammond orgel, een mespuntje Elvis, een teaspoon pittige Dr. John-kruiden en vocalen recht uit het hart. De Nazaten vieren hun 20-jarig bestaan met een ‘bigi yari’, een groot feest met allerlei vormen van wereld/blaasmuziek, waarbij improvisatie en dansbaarheid voorop staan. Om het feestje compleet te maken, sluiten we af met Linnenman. Zij spelen de ongepolijste, ouwe zielensoul van Ray Charles, James en Bobby Purify en Ann Peebles om er maar eens een paar te noemen.

Wat kun je nog meer verwachten?
Extreme looks met extreme tools, dat is wat Coupe du Compress doet. De tools die hier worden gebruikt komen in de lades van de gemiddelde kaptafel niet voor. Direct uit de werkplaats: een powercompressor met de capaciteit om ieder haartype in een handomdraai met alleen lucht to the next level te boosten.

Kinderen leven zich uit bij de meiden van Klieder en Klodder. Deze ZomerZondag maken kinderen van grote, lege schoongespoelde wasmiddelflessen lampionnen, of ze laten zich natuurlijk prachtig schminken. Bouwen aan stoere boten of machtige vliegtuigen kan bij Buurman in de houtwerkplaats.

Support
We hopen jullie allemaal aanstaande zondag te zien! Want dit is ook jullie laatste kans ons te helpen deze editie financieel gezond af te sluiten. We willen volgend jaar graag weer vijf festivaldagen organiseren, dat kan alleen wanneer we voldoende steun van jullie krijgen: hier zie je hoe je ons kan helpen, vast dank!