Zomerzondagen: 5, 12, 19 en 26 juni, 14.00 -18.00 uur

ZomerZondag-2-foto-Jaap-Reedijk

Foto: Jaap Reedijk

De eerste ZomerZondag komt eraan!
Zo, het Park bij de Euromast ziet er weer opperbest uit, de zon komt regelmatig door, het is tijd voor de ZomerZondagen! Op 5 juni is de eerste alweer, zet ‘m dus snel in je agenda. Wat er precies op het programma staat zie je op de website en de laatste nieuwtjes volg je via Facebook. Met zalig eten en wat fijns te drinken bij onze eettentjes en bar kan de zomer écht beginnen!

De 17e ZomerZondagen alweer
Ongelooflijk, de baby’s die op de 1e editie in 2000 in het gras kropen doen dit jaar misschien wel hun eindexamen! Ook Het Park is veranderd, het ligt er inmiddels mooier bij dan ooit dus kom langs om met blote voeten in het gras te dansen, van het theater te genieten of jezelf te verwennen met hapjes waar ’t water van in je mond loopt. Hier een impressie van vorig jaar om vast in de sfeer te komen.Wat staat er op het programma?
Om met het theater op de eerste zondag te beginnen: theater Froe Froe speelt een fantastische voorstelling over het leven op zee, voor (kleine) mannen met baarden en loze meisjes die willen varen, ‘Zeeboenk’ zal het hart van elke rasechte Rotterdammer sneller doen kloppen!
De muziek op het podium neemt je mee naar zuidelijke sferen: we reizen muzikaal de wereld over met bluegrass, salsa, jaren ’50 rock & roll, groovende soul en gipsy folk!

Zonder jullie geen ZomerZondagen
We gaan weer een feest maken van de ZomerZondagen. En daar hebben we jouw hulp écht bij nodig. Daarom vragen we een bijdrage van € 2,= per persoon, te betalen bij de bruggen (komend vanaf de Parklaan of de Westzeedijk), kinderen natuurlijk gratis. Geen hekken, maar helemaal in ZomerZondagensfeer lieve medewerkers die jouw € 2,= ontvangen en je een stempeltje geven, graag gepast geld meenemen. En was je altijd al gewend meer te geven? Dan zijn we daar natuurlijk helemaal blij mee!

Doen!

  • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
  • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag!