Zomerzondagen: 5, 12, 19 en 26 juni, 14.00 -18.00 uur

Stringcasters foto Dick Frederiks
Stringcasters, foto Dick Frederiks

Superstart
Wat een aftrap hadden we afgelopen zondag 5 juni in Het Park: warm in temperatuur en sfeer! Een reactie op Facebook vat het goed samen: “Was weer helemaal top! Prachtig weer, mooie muziek, gezelligheid alom! Dank je wel organisatie!” Graag gedaan natuurlijk! Voor diegenen die jaloers waren omdat ze deze zondag moesten missen (ja, ook dat stond op Facebook), hier een link naar de foto’s van Dick Frederiks, de fotograaf die spontaan inviel voor Jaap Reedijk om de sfeer en acts vast te leggen. Dank je wel Dick!

Schoon
En wat een publiek hebben we, een compliment aan jullie! We begonnen met een schoon veld en eindigden ermee. De laatste bezoekers namen zelfs de ‘vergeten’ rommeltjes van anderen mee, hoe aardig is dat! En ook wel noodzakelijk, want anders gaan de meeuwen er na ons vertrek mee aan de haal. Dus ga zo door, zouden wij willen zeggen!

Sneukelen
IJsbrant en MartinSneukelen. Zo noemt organisator Antoinette van Hattem dat wanneer zij ontzettend lekker eet. Dus laten we dat woord maar eens introduceren, want lekker gegeten hebben we en gaan we ook de komende zondagen. Vlees, vis of vegetarisch, alles supersappig van de Big Green Eggs van De Branders IJsbrant Wilbrenninck en Martin Strik, beiden bekende Rotterdamse chef-koks.
Biologische frietjes komen van Bonfrites en de fruitige bolletjes van de IJssalon koop je bij onze IJsrijder. Koffie van Man met Bril of een verse kouwe pils erbij en je dag kan niet meer stuk. Allemaal kwaliteit, Rotterdams en prettig geprijsd!


Macramehangers maken bij Klieder en Klodder
Macraméhangers knutselen, foto Dick Frederiks

Special!
12juni-Roel Spanjers en Eric van DijsseldonkWe hebben last-minute een extra band geboekt: Roel Spanjers & Eric Dijsseldonk. Een toppertje als je het ons vraagt. Zij spelen Roots, Rhythm & Blues, Boogie piano en sappige New Orleans-tunes: allemaal gebracht met swing, schwung én verstand van zaken. Ze rijden dwars door het Amerika van The Band, via de Euromast-Swamp, zo de Home Town van Dr. John en Fats Domino binnen. Het hele programma van ZomerZondag 12 juni vind je hier.

Headspace Lleida2
Zet komende zondag een ‘nieuw hoofd’ op bij Headspace en bewonder hun mechanische cartoons.

Doen!

  • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
  • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag!