ZomerZondagen: 5, 12, 19 en 26 juni, 14.00 -18.00 uur

Met blote voeten in het zachte gras foto Dick FrederiksMet blote voeten in het zachte gras, foto Dick Frederiks

Blote voeten en Gogo-dansers
2 Gogo dansers foto Dick FrederiksDat Rock & Roll tijd- en leeftijdloos is werd afgelopen zondag duidelijk: de mannen van Ocobar kregen iedereen aan het dansen, lekker met blote voeten in het zachte gras. Bijgaande foto’s zijn het bewijs, we hadden zelfs 4 gogo-dansers op de boxen staan!
• Gogo-dansers, foto Dick Fredriks


Kunnen vrouwen klussen?
3 klusmeiden foto Dick FrederiksDe jongens op de dansvloer en de meisjes aan het timmeren, bij ZomerZondagen doen we niet aan stereotypen. En wat ook niemand verwacht had: het werd gewoon mooi weer! Voor wie verder wil nagenieten staan hier de foto’s van 12 juni.
• Klusmeiden, foto Dick Frederiks


Mooi rood is niet lelijk
Toeval maar wel bijzonder: aankomende zondag hebben we twee roodharigen met geweldige stemmen op het podium staan, zangeres Nicole Bouw van Red Charmaine en jazz-zanger Baer Traa. Aan Vaderdag hebben we ook gedacht, kids kunnen een vlieger knutselen of van sloophout een ander cadeau voor hun vader maken. We eindigen met een all-female salsaband, dus heren, mooier kunnen we het niet maken. Hier is het volledige programma van 19 juni na te lezen.


4 Voorstelling Paper Cuts de Koning van Papier vertelt komende zondag spannende verhalenVoorstelling Paper Cuts; de Koning van Papier vertelt komende zondag spannende verhalen.

Doen!

  • Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden en familie en spreek met ze af
  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter
  • Een verjaardag binnenkort? Vier ‘m op een ZomerZondag!